de Fotograaf

scroll

Een 23 jarige positieveling met een creatieve geeft. Het meest gelukkig ben ik met een camera in mijn hand én veel bakjes thee of cappuccino

Mijn naam is dus Manon, 23 jaar en ik woon samen met mijn grote liefde én chihuahua in Friesland. Fotografie is al heel lang mijn passie. De fotografie studie stond dan ook al een tijdje op mijn lijstje, en die heb ik in 2019 succesvol afgerond. Nu volg ik naast mijn bedrijf een studie tot Online Content Creator aan de NHL/Stenden in Leeuwarden. Dit is een studie gericht op het tekstschrijven, foto/videografie én het online marketing. 

Ik omschrijf mijzelf als een rustig, maar ook enthousiast persoon. Creatief, geduldig (wanneer het om fotoshoots gaat) en een grote dierenvriend. 

Als ik mijn stijl van fotograferen moet omschrijven, zou ik zeggen; liefdevol, warm en verhalend. Met mijn fotografie wil ik jullie verhaal vertellen. 

Als je met mij gaat samenwerken kun je deze stijl ook verwachten in het eindresultaat.

Een bakje thee en onze ideeën door bespreken? 

Wil je een fotoshoot boeken, een bakje thee drinken of graag meer weten? Neem contact op via het contactformulier of stuur een berichtje naar hallo@manonfotografeert.nl. Ook een belletje of een appje naar 0628188499 sta ik voor open! 

Liefs, Manon